Forbered dit besøg på DM i Skills24

I Roskilde glæder vi os til at byde jer velkommen til DM i Skills24 i april. Det bliver en Fed Faglig Festival!

Vi har udviklet UV-materiale, der tager udgangspunkt i at det skal være nemt at gå til og vi vil gerne inspirere dig og dine elever og materialet refererer også til FN’s Verdensmål.

DU bliver inviteret til at benytte DM i Skills24 som begivenheden, der vil genopdage, udvikle og skabe begejstring for den praksisfaglige undervisning.

UV Materialer

Besøg på DM i Skills 2024

Danmarksmesterskaberne i Skills er en årlig tilbagevendende event, hvor 300 elever og lærlinge fra erhvervsuddannelserne dyster mod hinanden i deres fag.

18. – 20. april 2024 afholdes DM i Skills på Dyrskuepladsen i Roskilde.

UV Materialer

Inspiration til undervisningen i din klasse

Vi vil gerne klæde dig på til at besøge DM i Skills 24 med dine elever samt at inspirere din tværfaglige og praktiske undervisning – både i dit lærerteam og med andre samarbejdspartnere

Information

Billede1

UV Materialer

Brug DM i Skills24 til Karrierelæring

I forbindelse med DM i Skills og det timeløse fag Uddannelse og Job kan I understøtte elevernes karrierelæring.  Det kan I gøre ved at arbejde med de 24 karakterstyrker. På karriereguiden.nu kan I finde en oversigt over de 24 karakterstyrker, samt nogle gode opgaver til at identificere egne styrker samt analysere hvilke styrker, der er behov for.

Billede3

UV Materialer

Sæt fokus på praksisfagligheden

Praksisfaglighed er i disse år på alles læber. Det er vejen til inkluderende og motiverende undervisning. Man kan få tanken, at det er en hel ny vej. Men faktisk er elevinddragelse, tværfaglighed og den praktisk-musiske didaktik noget, vi alle var gode til engang. Lad os blive gode til det igen – og lad os samtidig inspirere af de nye perspektiver, der også ligger i praksisfagligheden.

Find mere inspiration og få hjælp til at afdække praksisfagligheden i dit team.

Billede2

UV Materialer

Gør det hjemme i egen kommune

I Roskilde Kommune har vi et tæt samarbejde mellem skoler og lokale erhvervsuddannelser. Vi opfordrer til, at du tager kontakt dine lokale erhvervsuddannelser. Mange står klar med spændende brobygnings- og Åben Skole forløb til din klasse. 

Anvefalinger, når I er i Roskilde Kommune: Besøg hos Vikingeskibsmuseet, der bl.a. har fokus på håndværk i det maritime. I Roskilde ligger også Håndværksmuseet og Lützhøfts Købmandsgård, der fortæller historien om håndværk og købmandskab i byen.