DM i Skills​

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

icon-scroll@2x

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Følg begivenheden på Facebook og bliv opdateret.

Vi glæder os til at holde DM i Skills i april 2024 i Roskilde. 

Resultater og statistik 2011-2022

2. - 4. februar 2023

DM i Skills 2023

DM i Skills 2023 blev afholdt i  MESSE C, Fredericia. 

Information

Afslutning-hjemmeside

Tidligere år

Se, hvad der skete i 2023 i billeder

I 2023 var vi i Fredericia, hvor DM i Skills løb af stablen den 2.- 4. februar. Se alle highlights her

SkillsDenmark - DM i Skills - vindere

Generel info

Generelle bestemmelser

Danmarksmesterskabet afholdes af SkillsDenmark.
Du kan læse alt om vores bestemmelser og tilgang her.

SkillsDenmark - DM i Skills

SPONSORER

Sponsorerne bag SkillsDenmark

Læs alt om vores sponsorer her.

Historie

Se video fra 2023

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. 290 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Se også