DM i Skills​

DM i skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills 2024 afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde den 18.-20. april.

icon-scroll@2x

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv-, mærk- og føl- stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Følg begivenheden på Facebook og bliv opdateret.

Vi glæder os til at holde dm i skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde.
Et af de nye elementer i 2024 bliver åbningsceremonien, der allerede afholdes onsdag aften den 17. april. Glæd dig – det bliver magisk!

18.-20. april 2024

DM i Skills 2024

DM i skills 2024 bliver afholdt på dyrskuepladsen i roskilde den 18.-20. april. DM afholdes i tæt samarbejde med blandt andre roskilde kommune og roskilde tekniske skole

19. april 2024

SkillsStafetten

SkillsStafetten gennemføres som vanligt i 2024
Finalen er fredag den 19. april  2024. Konkurrencen foregår i  Roskilde på festivalpladsen.

Information

Afslutning-hjemmeside

Tidligere år

Se, hvad der skete i 2023 i billeder

I 2023 var vi i fredericia, hvor dm i skills løb af stablen den 2.- 4. februar. Se alle highlights her

SkillsDenmark - DM i Skills - vindere

Generel info

Generelle bestemmelser

Danmarksmesterskabet afholdes af SkillsDenmark.
Du kan læse alt om vores bestemmelser og tilgang her.

SkillsDenmark - DM i Skills

Sponsorer

Sponsorerne bag skillsdenmark

Læs alt om vores Sponsorer her.

Historie

Se video fra 2023

DM i skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. 290 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Se også