SkillsDenmark​

SkillsDenmark har siden 2011 hvert år holdt DM i Skills, Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne.
DM i Skills holdes i en ny kommune/region hvert år.

icon-scroll@2x

DM I Skills skal eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste EUD-elever, der gennem konkurrencer yder deres bedste. Desuden skal mesterskabet ses som talentpleje for de dygtigste elever, ved at de får muligheden for at yde det ypperste og dermed måske ende som Danmarks, ja måske verdens bedste faglærte murer, maler eller konditor. Endelig er der den internationale dimension. Ved deltagelse i internationale mesterskaber – euroskills og worldskills får deltagerne i dm i skills muligheden for at få prøvet deres kunnen af i en international sammenhæng. Ved samme lejlighed får de unge og deres lærere et internationalt netværk og muligheden for at se nye og andre løsningsmodeller, end dem de kender fra Danmark.

SkillsDenmark

SkillsDenmark - DM i Skills

Erhvervskolerne

Erhvervsskolerne

Erhvervsskolerne bidrager med de mange dygtige talenter ved både DM i Skills, Euroskills og Worldskills. Samarbejdet med erhvervsskolerne er fundamentet for vejledningen i øjenhøjde ved DM i Skills, hvor de besøgende oplever højt fagligt håndværk ved konkurrencer, demonstrationsfag og prøv, mærk og føl-områder.

Virksomhederne

Sponsorer & bidragsydere

Samarbejdspartnere

SkillsDenmark har brug for gode samarbejdspartnere for at få DM i Skills til at blive en succes. Flere af vores samarbejdspartnere har været med os i mange år, og vi værdsætter dem alle. Her kan du se alle vores samarbejdspartnere.

Historie

SkillsDenmark

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Se også

Sponsorer

Tak til hovedsponsorer og bidragsydere

Her kan du blive klog på alle vores sponsorer, og hvad de kan hjælpe dig med.