INTRO SkillsDenmark

Introdage med Skills

Som optakt til DM i Skills 2022 vil der blive arrangeret Introdage med Skills-stafet for alle 8. klasser. Introdage med Skills afholdes på erhvervsskolerne i efteråret. I enkelte kommuner afholdes der en ekstra introdag, denne kan ligge på et andet tidspunkt. Det tilstræbes at alle 8. klasses elever og deres lærere deltager i Introdage med Skills.

Tag-Test

Skills stafet

Tilmelding og information om finalen i Høng

Her kan du tilmelde dig Skills Stafet finalen, når du har talt med Per Hansen samt finde information.

SkillsDenmark - DM i Skills

Til elever

Opbygning, varighed og adgangskrav

Hvis du vil vide mere omkring erhvervsuddannelsernes opbygning samt EUX, kan du med fordel læse mere her.

SkillsDenmark - DM i Skills

Til undervisere

Materiale til brug i undervisningen

Her kan du finde undervisningsmaterialet “Fang Erhvervsuddannelserne” og “Grib Erhvervsuddannelserne”, som er udviklet til elever i 7. – 9. klasse i forbindelse med DM i Skills.

EUD / EUX

Introfilm EUD/EUX

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Information

SkillsDenmark - DM i Skills

Til vejledere

Din rolle som vejleder

Introdagen giver skolerne en unik mulighed for at præsentere grundskoleelever for erhvervsuddannelserne og DM i Skills.

DM-i-Skills

Til forældre

Hjælp dit barn med valget

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – især grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Skills-Staffet

Til efterskoler

Skills Stafet og konkurrence

Til DM i Skills får 9. – 10. klasses efterskoleelever chancen for at se, høre, spørge og prøve de erhvervsuddannelser, der findes. DM i Skills er mere end blot en levende vejledning!

Regionale skills

Regionale skills

På erhvervsskolerne kæmper de dygtige unge mennesker for at kvalificere sig til DM i Skills. De regionale konkurrencer laves og afvikles af erhvervsskolerne i passende rammer, og derefter kåres en regional vinder.