Rollemodeller

Mød SkillsDenmarks sejeste rollemodeller

Tuborgfondet-Logotype-Red-RGB_ok

Mads Haugbølle

Bygningssnedker

Mød Mads der er bygningssnedker og kendt for sit gode humør og omhyggelighed. Mads har en passion for design og problemløsning.

Katja Holm Kjærsgaard

Tjenerelev

Mød Katja. En hjælpsom og betænksom tjenerelev fra Roskilde. Katja ser sig selv som maskinmester, der får ting til at ske og gør livet let for andre.

Petcharat Kanjanasattrit

Teknisk Isolatør

Mød Petcharat Kanjanasattrit, der er teknisk isolatør fra Skanderborg. Petcharat er god til at tackle udfordringer og går efter sine drømme.

Marinus Larsen

Mejerist

Mød Marinus, en ung og eventyrlysten mejerist bosat i Nordsjælland. Marinus valgte en erhvervsuddannelse, fordi han elsker praktisk arbejde kombineret med forskellige produktioner.

Line Methmann

Skov- og naturtekniker

Mød Line. Hun er skov- og naturtekniker fra Rønne på Bornholm. Line elsker at lære nyt og er nysgerrig af natur, og så bruger hun også meget sin fritid i naturen.

Jeppe Møller Bjerrisgaard

kok

Mød Jeppe, en 19-årig passioneret kok, der elsker at lave mad og er et stort konkurrencemenneske. Jeppe drømmer om at blive en endnu dygtigere kok og måske at læse videre på et tidspunkt.

Mikkeline Møller Rasmussen

Kokkeelev

Mød Mikkeline – en sprudlende kokkeelev fra Falster, der elsker at lave mad og drømmer om at åbne sin egen restaurant.

Krysztof Zieba

Teknisk isolatør

Mød Krzysztof Zieba, der er teknisk isolatør. Krzysztof var omkring et par andre uddannelser, før valget faldt på teknisk isolatør – hvilket viste sig at være det helt rigtige.

Lena Jørgensen

Salgsassistent

Mød Lena Jørgensen der er salgsassistent og bor i Aabenraa. Lena er meget energisk og har en passion for at finder de helt rigtige produkter til den enkelte kunde.

Få inspiration

Rollemodeller inspirerer andre unge

SkillsDenmark, Erhvervsskolernes Elevorganisation og Tuborgfondet har sammen skabt et korps af rollemodeller blandt landets dygtigste unge faglærte og lærlinge. Målet er, at rollemodellerne skal inspirere flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

Besøg af en rollemodel

Kontakt venligst Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO) på tlf. 25 10 00 40, eller på mail kontakt@eeo.dk