Rollemodeller

Petcharat Kanjanasathit

Mød Petcharat Kanjanasathit, der er teknisk isolatør fra Esbjerg. Petcharat er god til at tackle udfordringer og går efter sine drømme.

petcharat

Petcharat Kanjanasattrit

Mød 28-årige Petcharat Kanjanasathit – en teknisk isolatør fra Esbjerg, der er kendt for sit glade og sociale sind. Petcharat har altid haft en arbejdsom tilgang til livet, og det har lært hende værdien af hårdt arbejde siden barndommen. Hendes rejse fra Thailand til Danmark som 9-årig har formet hende og gjort hende mere selvstændig og modig. I sin fritid træner hun regelmæssigt, går ture i naturen og elsker at udforske nye ting. Gennem sit arbejde har Petcharat opbygget mange venskaber, og kollegaerne er blevet til tætte venner. 

Festlige begivenheder med farver og liv er noget, som hun nyder, og det er vigtigt for hende at føle sig glad og omgivet af gode mennesker, når hun kommer hjem. Petcharat har bevist, at hun er i stand til at tackle udfordringer og opnå sine drømme, uanset hvor udfordrende det kan være. Hun har valgt en erhvervsuddannelse, da hun elsker at bruge sine hænder og krop.

Fun facts