Ledige stillinger

2 kommunikationskonsulenter til EuroSkills2025/SkillsDenmark

Vi er i gang med at bygge op til danmarkshistoriens største uddannelsesevent – europamesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, EuroSkills2025 i Herning. Derfor har vi brug for 2 nye kommunikationskonsulenter, der kan være med til at gøre EuroSkills i Herning til et fantastisk event, der sætter spor i hele Danmark i hele 2025. Vi skal i fællesskab arbejde for, at EuroSkills2025 tiltrækker tusindvis af unge samtidig med, at vi skaber en platform, hvor interessenter og andre kan være medafsendere på promoveringen af erhvervsuddannelser.

Der er tale om to forskellige stillinger i den fælles kommunikationsafdeling for SkillsDenmark og EuroSkills 2025, der i alt kommer til at tælle fire personer.

Presse- og kommunikationskonsulent SkillsDenmark

Vi søger en presse- og kommunikationskonsulent, der kan grave de gode historier frem fra Skills universet og erhvervsuddannelserne – og har en god forståelse for kampagnearbejde. Du skal:

 • Finde de gode vinkler og afsætte historier til medierne.
 • Producere indhold til egne kanaler.
 • Være med til at udvikle kampagneindhold, der kan promovere EuroSkills2025, DM i Skills og Skillslandsholdet.
 • Formidle skillskonkurrencer og fag i tekst, video og andet i forbindelse med vores events.

Dette er en fast stilling i SkillsDenmarks sekretariat.

Kommunikationskonsulent EuroSkills2025

Vi søger en kommunikationskonsulent, der skal være projektleder på en stor del af kommunikationsindsatsen i forbindelse med europamesterskaberne for unge inden for håndværk, industri og service – EuroSkills2025.

Som kommunikationskonsulent vil du stå i spidsen for den internationale kommunikationsindsats og koordinere samt servicere journalister og kommunikationsfolk fra 30 forskellige lande i Europa. Du skal derfor have et stærkt projektleder-gen og være flydende på engelsk. Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Koordinere kommunikationssamarbejdet med vores internationale partner WorldSkills Europe.
 • Sikre at alle deltagerlandes skills-organisationer samt akkrediterede journalister fra ind- og udland har optimale forhold for at kommunikere om deres landshold.
 • Opbygge og vedligeholde en eventhjemmeside på dansk og engelsk.
 • Formidle indholdet af mesterskaberne både før under og efter EuroSkills2025 på forskellige platforme.
 • Budskabsudvikling og kampagnearbejde,

Dette er en projektstilling på 1 ½ år i det sekretariat, der arrangerer EuroSkills2025.

Om dig

Vi er en lille organisation med et stort netværk. Derfor har vi stort fokus på samarbejde og servicering af de enkelte fag, der er en stor del af Skills. Du skal være indstillet på en omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs af sekretariatet. Det gælder for begge stillinger, at der må forventes en del rejseaktivitet, da EuroSkills2025 afholdes i Herning og DM i Skills 2026 i Hjørring. Vi forventer at du:

 • Har en relevant uddannelse (journalist, kommunikation, andet).
 • Har erfaring med kommunikation enten i forbindelse med større events eller kampagner.
 • Kan begå dig i en politisk styret verden, hvor der skal tages højde for mange forskellige interesser.
 • Er en god kollega – for det er vi 😊.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde høj grad af indflydelse på eget arbejde, fleksibilitet, gode ansættelsesvilkår og en fantastisk gruppe kolleger. Vi bor midt i København med en glimrende kantineordning.

Ansøgningsfrist for begge stillinger er den 20. juni kl. 10.00. Du kan søge ved at sende din ansøgning og dit CV til kra@skillsdenmark.dk – skriv gerne i mailen hvilken stilling du er interesseret i.

Hvis du har spørgsmål eller søger yderligere information, så kontakt kommunikationschef i SkillsDenmark og EuroSkills2025, Rudi Raahauge Damkjær på rda@skillsdenmark.dk / 20923464.

Om SkillsDenmark

SkillsDenmark er en selvstændig organisation, der er stiftet af en række faglige udvalg på EUD- området. Vi arrangerer hvert år DM i Skills og Skillslandsholdets deltagelse ved internationale konkurrencer. Derudover driver vi en række andre skolerettede indsatser hen over året.

Læs mere om SkillsDenmark på www.skillsdenmark.dk

Om EuroSkills Herning 2025 

Der forventes op til 100.000 gæster til EuroSkills Herning 2025, når 600 unge fra hele Europa kæmper om europamesterskaberne inden for 38 forskellige fag i MCH Messecenter Herning. Udover selve eventet arbejder EuroSkills2025 også for, at flere får interesse i at blive faglært. Det er vigtigt, fordi Danmark kommer til at mangle dygtig faglært arbejdskraft i fremtiden, og fordi landets velfærd, konkurrenceevne og ikke mindst den vigtige grønne omstilling er afhængig af, at langt flere søger ind på erhvervsuddannelserne.

I sekretariatet har vi som værdi at skabe en rejse og et hold, man har lyst til at være med på, og vi vil rumme den stolthed, vi ønsker at skabe i erhvervsuddannelserne. Vi tør træffe de nødvendige beslutninger og kæmpe hårdt for at forfølge den forandring, vi ved, der er brug for. Mod, dedikation, ordentlighed og godt humør er grundpiller i organisationen, der desuden har bæredygtighed i fokus på hele rejsen. Vi ved, at rejsen er midlertidig og tør tale åbent om next step. Derfor er det også et mål, at vi skal stå stærkere som individer ved udgangen af 2025.

Bag EuroSkills Herning 2025 står Børne- og Undervisningsministeriet, Herning Kommune, Region Midtjylland, Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation og SkillsDenmark.

Læs mere på www.euroskills2025.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin