Ledige stillinger

Skillslandsholdet til EuroSkills i Budapest 2018

Chefkonsulent til det internationale område

Vi søger en chefkonsulent til SkillsDenmarks sekretariat, der får ansvaret for det internationale område. Chefkonsulentet får ansvaret for det danske Skills-landshold og de tilknyttede teamledere, eksperter og dommere samt skal deltage i SkillsDenmarks internationale arbejde. Chefkonsulenten får status som den teknisk delegerede (TD) for WorldSkills International (WSI) og WorldSkills Europe (WSE).

Det er en højt specialiseret stilling, der kræver erfaring med arbejdet med internationale Skills-konkurrencer samt kendskab til og erfaring med det danske erhvervsuddannelsessystem. Den rette kandidat har følgende kvalifikationer:

  • Projektledelse, pædagogiske og coaching færdigheder samt engelskkundskaber og international erfaring fra WorldSkills/EuroSkills regi.
  • Viden og forståelse for at opgaverne skal udføres under hensyntagen til fagene, deltagerne og eksperterne/dommerne.
  • Anerkendelse og forståelse af rollefordelingen i en organisationspolitisk styret organisation med mange interessenter og aktører.
  • Engageret i arbejdet og deltager aktivt i udvikling af SkillsDenmarks mange aktiviteter.
  • Gode samarbejdsevner og evner til at være fleksibel.
  • Interesse i personlig og faglig udvikling.

Du kan læse mere i stillingens funktionsbeskrivelse her

Hvis du er interesseret i stillingen, og har erfaring med internationale Skillskonkurrencer, er du velkommen til at kontakte direktør Simon Neergaard-Holm på 29 87 55 46 for at høre mere om processen.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin