Rollemodeller

Line Methmann

Mød Line. Hun er skov- og naturtekniker fra Rønne på Bornholm. Line elsker at lære nyt og er nysgerrig af natur, og så bruger hun også meget sin fritid i naturen.

Line Methmann er en 26-årig skov- og naturtekniker fra Rønne på Bornholm. Hun er en åben og forstående person, der elsker at lære nye ting og er meget nysgerrig af natur.

Line bruger meget af sin fritid i naturen, hvor hun nyder at klatre og snitte, og er desuden en ivrig observatør af både fugle og planter. Hendes passion for naturen er noget, som hun har haft med sig siden barndommen, hvor hun altid har været tiltrukket af naturens skønhed og mystik.

I sin ungdom var Line en vildbasse og gik meget med drengene, da pigerne ikke havde samme interesse for at klatre i træer som hende. Dette førte hende ind på en vej, hvor hun fik nogle venner, der havde nogle usunde interesser. Men efter et kort ophold væk fra naturen, fandt Line tilbage til sin passion og indså, at hun kunne arbejde med det, hun elsker allermest.

Som person beskriver Line sig selv som meget glad og åben, og hun nyder sit eget selskab. Hun ser livet med en positiv indstilling og prøver altid at finde de små gode ting, selv i de svære tider.

5 facts om Line: