Rikke og nicolai er teamlederne bag skillslandsholdet

Teamlederne skaber holdånd og tryghed og rejser med landsholdet til de internationale konkurrencer som fx Euroskills 2023 i Gdansk i Polen til september.

Rikke Thier og Nicolai Munksgaard Asmussen er teamledere for Skillslandsholdet 2023.

– Det er Nicolais og mit ansvar, at bygget et godt landshold op. Vi skal sikre, at alle deltagerne føler sig trygge og godt tilpas både individuelt og som et team. Vi bruger landsholdssamlingerne til at arbejdet med holdet og lære deltagerne rigtig godt at kende, blandt andet gennem teambuilding-øvelser og ved at tilbringe tid sammen, fortæller Rikke Thier, der er ny teamleder for Skillslandsholdet. Når Rikke Thier ikke arbejder for Skillslandsholdet er hun faglærer på College 360 i Silkeborg og uddannet autolakerer.

Nicolaj Munksgaard Asmussen er Skillslandsholdets anden teamleder. Nikolai har været teamleder i adskillige år, er murer og meget erfaren ud i konkurrencer, idet han både har en DM-titel og intet mindre end en guldmedalje fra Worldskills på cv’et. Skillslandsholdets tidligere teamleder, Majken Graversen, er på barsel.

Tilliden mellem deltagere og teamledere er afgørende, når der kommer massivt pres på deltagerne under konkurrencerne i EuroSkills i Gdansk. Og i den forbindelse ser teamlederne det som en stor fordel, at de er meget forskellige.

– Nicolaj og jeg har meget forskellig baggrund og er også meget forskellige som personer, men det er kun en fordel. Deltager går typisk til Nicolaj med spørgsmål om træning og teknik, og de unge deltagere kontakter mest mig, når det kommer til mere personlige spørgsmål eller noget praktisk. Det er fedt, vi supplerer hinanden så godt, når der kommer pres på under konkurrencerne, siger Rikke Thier.

Teamet bag SkillsLandsholdet

Teamlederne er en del af den samlede gruppe fra skillsdenmark, der står bag SkillsLandsholdet. Ud over teamlederne består teamet af mentaltræner Ulrik Lynge, fysioterapeut og fysisk træner Peter Due Hansen og chefkonsulent Jens Søndergaard hansen fra Skillsdenmark.
Læs præsentationen af Ulrik Lynge her
Læs præsentationen af Peter Due Hansen her
Se præsentation af Skillslandsholdet 2023 her