Deltagere udtaget til DM i Skills 2024 - se listen her

Danmarks bedste unge kok, snedker, murer, tømrer, tjener, frisør, urmager og 40 andre skal findes 18. – 20. april 2024 ved det store Danmarksmesterskab for unge faglærte – DM i Skills 2024 i Roskilde.

Her dyster 279 unge fra 47 forskellige fag om guldmedaljer og titlen som Danmarksmester. De dygtige unge har været igennem et langt udskilningsløb af skolemesterskaber og regionale mesterskaber og har dermed allerede bevidst, at de er blandt de bedste af de bedste indenfor deres fag. Men ved DM i Skills kåres den allerbedste efter 3 dages intens konkurrence.

”Publikum kan opleve det ypperste danske håndværk på DM i Skills – og se landets dygtigste unge i aktion. Men det er også et kæmpe oplevelsescenter for unge, der overvejer deres uddannelsesvej. Hvert fag har nemlig et såkaldt ”prøv, mærk og føl” område, hvor man selv kan prøve kræfter med faget. Derfor er det en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på de mange uddannelsesmuligheder en faglært karriere giver, siger direktør i SkillsDenmark, Simon Neergaard-Holm.

Deltagerne kommer fra hele landet og repræsenterer både erhvervsskoler og virksomheder fra alle regioner i Danmark. Se hele listen over deltagerne her, hvor det er muligt at søge på kommune, skole, virksomhed og fag.