Skal din by holde DM i Skills 2026

DM i Skills er tre dages fest, hvor 50.000 unge oplever landets største talenter i en lang række håndværk, industri- og servicefag.

Finalen i SkillsStafetten for 8. klasser fra hele landet trækker altid fulde huse til DM i Skills

DM i Skills afholdes hvert år, men skifter lokation fra gang til gang, og din by har også mulighed for at søge om at blive værtsby. DM i Skills er ikke kun en konkurrence for de dygtigste elever på erhvervsuddannelserne, det er også et event, der sikrer værtsbyen landsdækkende omtale, tusindvis af besøgende og omsætning i hoteller, restauranter og tilhørende erhverv.

Hvad kræver det?

Det eneste et værtskab kræver er et venue, der er stort nok – men vi har erfaring med både messehaller, stadions og store telte, så langt de fleste byer kan være med.

Derudover kræver det, at din by ser et behov for at øge interessen for erhvervsuddannelserne blandt kommunen og regionens unge. DM i Skills skaber opmærksomhed og momentum, der sikrer synlighed om det at blive faglært, og værtskommunen kan bruge det momentum til at skabe aktiviteter, der peger flere unge i retning af en erhvervsskole.
Læs mere

 

Interesseret i at høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om fordele og ansøgningsprocessen, så tag en uforpligtigende snak med SkillsDenmark. 

Ring til Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark på:
2987 5546 eller send en mail på snh@skillsdenmark.dk.