Følg med i Euroskills 2023

Er du ikke så heldig at skulle med til Euroskills til Polen, er der rig mulighed for at følge fagatleterne i skillsdenmarks nyhedsbrev og på vores sociale medieplatforme.

Skillslandsholdet 2023 er topklar til Euroskills i Polen

Nedtællingen til Euroskills 2023 i Gdansk i Polen er begyndt, og det danske skillslandshold, trænere og dommere glæder sig til at deltage i det 8. Euroskills i rækken.

Den officielle åbningsceremoni er tirsdag den 5. september, og herefter følger 3 konkurrencedage den. 6., 7. og 8. september. Lørdag den 9. september udløses spændingen ved den store afslutningsceremoni med medaljeoverrækkelser.

Det danske Skillslandshold er topklar. Vores 21 fagatleter har trænet i månedsvis og skal konkurrere i 20 forskellige fag. Se deltagerne her

600 konkurrencedeltagere fra 31 lande deltager i Euroskills i Gdansk. Der bliver konkurreret i 43 fag, og man forventer op mod 100.000 besøgende fra hele Europa.
Den danske delegation er på mere end 250 personer og består blandt andre af konkurrencedeltagerne, teamledere, dommere, trænere, og repræsentanter fra virksomheder, erhvervsskoler, sponsorer og folketingets børne- og undervisningsudvalg – og naturligvis Skillsdenmark og Euroskills2025 I/S.

Følg med fra Danmark
Er man ikke så heldig at følge Skillslandsholdet fra første parket i Gdansk, kan man følge konkurrencedeltagerne via skillsdenmarks daglige nyhedsbrev fra Euroskills. Tilmelding nederst på siden her.
Der vil naturligvis også følge daglige opdateringer og fotos på Skillsdenmarks sociale medieplatforme som FB, Instagram og LinkedIn.
Åbnings- og afslutningsceremonierne livestreames.

Program for ES2023

-Den 8. EuroSkills-konkurrence afholdes i GDańsk i 2023 fra 5. til 9. september.
-Åbningsceremonien finder sted den 5. september i polsat plus arena gdańsk.
-Konkurrencen varer tre dage, fra 6. til 8. september på Amberexpo gdańsk.
-Afslutningsceremonien finder sted den 9. september kl. 18.-21. i polsat plus arena gdańsk.
læs mere på www.euroskills2023.org