Rollemodeller

Marinus Larsen

Mød Marinus, en ung og eventyrlysten mejerist bosat i Nordsjælland. Marinus valgte en erhvervsuddannelse, fordi han elsker praktisk arbejde kombineret med forskellige produktioner.

Marinus, en ung og eventyrlysten mejerist bosat i Nordsjælland, har valgt at tage en erhvervsuddannelse, da han elsker at se forskellige produktioner og få en pause fra hverdagen.

På det gamle mejeri, hvor han arbejder, styrer han selv det hele og nyder den frihed og det ansvar, der følger med. Han er en fysisk person og holder af at lave praktiske ting, hvilket gør erhvervsuddannelsen til et perfekt match for ham.

Marinus har en bred vifte af interesser uden for arbejdet. Han er en ivrig sejler om sommeren og vinteren, cykler i perioder, skyder med luftpistol og hjælper sin familie med byggeprojekter.

Derudover er han fascineret af Nordkorea og lukkede systemer og læser meget om disse emner. 

Marinus nyder han at have noget nyt at se frem til hver dag og udfordrer sig selv ved at springe ud i nye oplevelser og udfordringer.

Selvom han er en glad person, kan han være lidt tilbageholden, især når han møder nye mennesker, men det stopper ham ikke fra at søge efter nye eventyr og oplevelser.

5 facts om Marinus: