Vinderne af SkillsStafetten er kåret

8. klasse fra Langmarkskolen i Horsens er udråbt som vindere af SkillsStafetten 2024 - og løber med førstepræmien på 10.000 kroner til klassekassen.

8.klasse fra Langmarkskolen i Horsens er netop udråbt som vindere af SkillsStafetten 2024 – og løber med den attraktive førstepræmie på 10.000 kroner til klassekassen.

Der var hujen og heppen, højt humør og stort engagement i sceneteltet, da 50 8. klasser fra hele landet var samlet til finalen i årets SkillsStafet.

Opgaverne i finalen var udfordrende og krævede mange forskellige ”skills”.
Finalisterne skulle blandt andet rulle vietnamesiske forårsruller, samle en flot træskammel, trække kobberkabler og lægge flisepuslespil, men vigtigst af alt krævede opgaverne samarbejde. Og her var de jyske elever helt overlegne.

Der var nemlig ikke mindre end 4  jyske 8.klasser i finalen i SkillsStafetten, hvilket ikke gik ubemærket hen, da Roskildes borgmester, Thomas Breddam og SkillsDenmarks næstformand Michael Boas Pedersen, overrakte præmier til de fire glade vinderklasser.

– Er her nogen klasser fra Sjælland i finalen? Nej. Er her nogen fra Fyn? Nej. Er her nogen fra Jylland?,  råbte en begejstret Thomas Breddam, da han kårede vinderne – og jubelbrølet fra de fire jyske 8. klasser, der havde dystede i finalen, var ikke til at tage fejl af.

Se flere fotos fra SkillsStafetten her.

Vinderne af SkillsStafetten 2024 blev:
1.pladsen og præmien på 10.000 kroner gik til Langmarkskolen i Horsens.
2.pladsen og præmien på 5000 kroner gik til Sønderlandsskolen i Holstebro.
3.pladsen og præmien på 3000 kroner gik til Hulvej Privatskole i Horsens.
4. pladsen og præmien på 1000 kroner gik til Egtved Skole i Egtved.