Sponsorerne bag skillslandsholdet 2023

Uden sponsorerne ville det være tæt på umuligt at sende Skillslandsholdet til internationale konkurrencer som fx Euroskills.

Airtox er ny produktsponsor for skillslandsholdet 2023

PensionDanmark er hovedsponsor for Skillslandsholdet. Airtox, Engel og Kentauer er produktsponsorer.

– Vores støtte til Skillslandsholdet giver rigtig god mening for os af flere årsager. PensionDanmark er en af landets største bygherrer, og fagligt dygtige håndværkere er en forudsætning for at vi kan bygge bæredygtigt i den høje kvalitet, som vi ønsker. I andre brancher er dygtige faglærte kokke, tjenere, rengøringsassistenter vigtige brikker for at bibeholde danmark som attraktiv turistdestination og hermed for den fremtidige velstand. Endelig er hele den grønne omstilling et meget vigtigt fokuspunkt for PensionDanmark, og den kan kun ske, hvis vi har tilstrækkeligt mange faglærte håndværkere inden for de grønne erhverv til at rejse vindmøller og udbygge den elektriske infrastruktur mv.  Derfor bakker vi op om Skillslandsholdet, der er en vigtig ambassadør for hele det faglærte arbejdsmarked, siger administrerende direktør i PensionDanmark Torben Möger Pedersen.

Airtox er ny produktsponsor for Skillslandsholdet i 2023 og leverer fodtøj.

-Samarbejdet med landsholdet går godt i tråd med Airtox’ stærke ønske om at støtte kommende professionelle under uddannelse og aktiviteter, der tilskynder kompetencer og sportsånd i deres fag.  Vores nye co-lab med SkillsDenmark går perfekt i tråd med dette, og giver os mulighed for at give noget tilbage til de professionelle, samtidig med, at vi støtter selve mesterskaberne og dets deltagere. Vi er dedikerede til konstant at støtte initiativer, der gør en forskel, siger Henrik Wiingaard-Madsen, grundlægger og direktør, Airtox.

Engel og Kentauer sponsorerer arbejdstøj, fritidstøj og festtøj til landsholdsdeltagerne til brug under Euroskills.

-Det gør vi fordi vi er sponsor for Skillsdanmark, og vi vil rigtigt gerne støtte DM-vinderen – de dygtige unge mennesker – udover landets grænser også. Vi synes, det er interessant at være med til at vise Danmarks unge håndværkere frem i udlandet, siger Tom Hedegaard Pedersen, salgsdirektør, f. Engel.

Program for EuroSkills 2023

-Den 8. EuroSkills-konkurrence afholdes i GDańsk i 2023 fra 5. til 9. september.
-Åbningsceremonien finder sted den 5. september i polsat plus arena gdańsk.
-Konkurrencen varer tre dage, fra 6. til 8. september på Amberexpo gdańsk.
-Afslutningsceremonien finder sted den 9. september kl. 18.-21. i polsat plus arena GDańsk.
læs mere på www.euroskills2023.org