SkillsStafet og FGU-Skills gennemføres i 2025

Finalen i SkillsStafet og FGU-Skills bliver en del af EuroSkills 2025 i Herning.

Finalen i SkillsStafetten trækker altid fulde huse til DM i Skills. I 2025 kører finalen under EuroSkills i Herning.

SkillsDenmark her netop besluttet at gennemføre både SkillsStafetten og FGU-Skills i 2025 i forbindelse med EuroSkills 2025 i Herning.

SkillsDenmark afholder ikke DM i Skills i 2025, da alle kræfter lægges i at afholde EuroSkills i Herning. Men det kommer heldigvis ikke til at gå ud over hverken SkillsStafetten eller FGU Skills, der afholdes i forbindelse med EuroSkills 2025 i Herning.

Det betyder, at alle erhvervsskoler/kommuner gennemfører deres introdag med Skills
i efteråret 2024, som de plejer og finder klasser, som senere skal til finalen i SkillsStafetten i forbindelse med afholdelse af EuroSkills i Herning.

I efteråret 2025 vil vinderne fra de indledende konkurrencer i 2024 være vokset ind i 9.klasse og SkillsStafet finalen i 2025 vil derfor være for 9. klasser.
Finalen holdes i en af åbningsdagene ved EuroSkills i Messecenter Herning. De nærmere rammer for konkurrencen er endnu ikke fastlagt, men meldes ud så snart detaljerne er faldet på plads.
I efteråret 2025 gennemfører erhvervsskoler/kommuner m.m. deres ordinære introdage med Skills, hvor de finder de klasser, som skal deltage i finalearrangementet i Hjørring i april 2026. I rammer m.m. som vi kender det fra tidligere år.

FGU-Skills afholdes  ditto i Herning 2025
FGU Skills gennemføres også i forbindelse med EuroSkills i september 2025. FGU-Skills udliciteres ligesom i 2024 til FGU Danmark, som står for konceptudvikling og gennemførelse af eventen.