Nye medarbejdere i EuroSkills 2025 I/S

Tre nye medarbejdere tjekker ind i sekretariatet hos EuroSkills 2025.

Poul Nyrup Rasmussen, formand for EuroSkills 2025 I/S og direktør, Henrik Kjeldsen, byder velkommen til tre nye medarbejdere. Fra venstre ses: Claus Christiansen, Poul Nyrup Rasmussen, Henrik Kjeldsen, Maja Søndergaard Eg og Christian Corlin.

EuroSkills-sekretariatet i København er ved at tage form, og her i august har hele tre nye medarbejdere første arbejdsdag.

Christian Corlin er ansat som Chief Operation Officer. Christian Corlin kommer fra en stilling som chefkonsulent i SkillsDenmark og har tidligere solid erfaring fra Copenhagen Skills og erhvervsskoleverdenen.

Claus Christiansen er ansat som Økonomi- og kontraktansvarlig. Claus Christiansen er revisoruddannet og kommer fra en stilling som økonomichef på Vikingemuseet i Roskilde. Claus har ligeledes erfaring med organisering af frivillige på Roskildefestivallen.

Maja Søndergaard Eg er ansat som chefsekretær. Maja Søndergaard Eg kommer fra en lignende stilling i Herning Kommune, og forud for det har Maja 19 års erfaring fra Bestseller med administrative og koordinerende opgaver.

– Jeg har virkelig glædet mig til at byde vores nye medarbejdere velkommen i sekretariatet. Vi har brug for et stærkt sekretariat til at arrangere EuroSkills i Herning , og nu er vi rigtig godt i gang, siger en glad Henrik Kjeldsen, direktør for EuroSkills 2025 I/S.