Ny sponsoraftale med ID® Identity

SkillsDenmark er stolte over at have indgået sponsoraftale med ID® Identity.

SkillsDenmark og ID® Identity er begge meget begejstrede over den nye sponsoraftale, der betyder, at ID® Identity nu leverer kvalitets t-shirts, poloshirts og sweats til samtlige konkurrencedeltagere ved DM i Skills og EuroSkills/WorldSkills.

Mere end en sposoraftale
For ID® Identity er sponsoraftalen langt mere end levering af kvalitetstøj til DM-deltagerne og Skillslandsholdet.
ID® Identity glæder sig til at følge deltagerne hele vejen, være med til at styrke eksponeringen af erhvervsuddannelserne, anerkende de unge talenters indsats og støtte det gode håndværk og faglig viden.

– For os er aftalen mere end blot et sponsorat. Vi ønsker at fremme og styrke engagementet hos de unge talenter, der har valgt at tage en erhvervsuddannelse. Vi vil gerne være med til at hylde alle dem, som hver eneste dag går på arbejde med stor passion og engagement for deres fag, udtaler Thomas Husted, CEO i ID® Identity og fortsætter:

– Vi tror på, at det på tværs af landegrænser titler og professioner, er muligt at forbinde mennesker med en fælles passion. Personer som sætter en ære i at inddrage kvalitet i deres hverdag og arbejde. Med støtten til SkillsDenmark bidrager vi ikke kun med kvalitetsprodukter, men også med et ønske om at inspirere og støtte næste generation af faglærte indenfor håndværk, service og sundhed, siger Thomas Husted