Minuba støtter fremtidens faglærte gennem DM i Skills

Minuba, der leverer et professionelt fakturerings- og ordrestyringsværktøj til håndværks- og servicebranchen, er én af SkillsDenmarks gode samarbejdspartnere. Gennem sit, nu fjerde sponsorat, er de med til at gøre DM i Skills til en realitet.

For Minuba er DM i Skills en hjertesag. Derfor har den danske IT-virksomhed valgt at fortsætte sit sponsorat af SkillsDenmark, også selvom DM i Skills 2021 er aflyst på grund af coronaepidemien. Dette har de fordi, de gerne vil sikre at SkillsDenmark fortsat kan eksponere faguddannelserne og talentudvikle de unge faglærte:

”Vi har valgt stadig at bakke op om DM i Skills, selvom det ikke afholdes i år grundet COVID-19. Det gør vi, da vi vil sikre at SkillsDanmark fortsat kan eksponere faguddannelserne og talentudvikle de unge”, siger Casper Hassø Nielsen, der er administrerende direktør hos Minuba og fortsætter:

”Håndværksfaget udgør en ekstremt vigtig del af vores samfund, og Minuba holder naturligvis hånden under de dygtige unge mennesker, der har valgt en faglig og erhvervsmæssig uddannelse. Derudover, synes vi også, at det er vigtigt at støtte alle de andre servicefag, der er med i Skills. Nogle af disse har været hårdt ramt under corona, og vi mener, at det derfor, om muligt, er endnu vigtigere i disse tider at støtte de unge, der i fremtiden skal bære disse fag”.

Håndværksfaget udgør en ekstremt vigtig del af vores samfund, og Minuba holder naturligvis hånden under de dygtige unge mennesker, der har valgt en faglig og erhvervsmæssig uddannelse.

CASPER HASSØ NIELSEN, ADM. DIREKTØR HOS MINUBA

Minuba ser sig selv som en del af fremtiden omkring udviklingen af talenter indenfor håndværks- og servicebrancherne, og vil gerne bidrage til at Danmark både får flere og dygtigere faglærte.

”I en tid, hvor uddannelser og den yngre generation er under et særligt pres, skal vi sikre, at fagligheden hos de unge forbliver i topform – da det er ungdommen, der udgør Danmarks fremtid og økonomiske vækst. Skills Danmark er derfor et initiativ som vi i Minuba er meget begejstrede for og fortsat vil støtte”, udtaler Minubas adm. direktør, Casper Hassø Nielsen.

Casper Hassø Nielsen er administrerende direktør i IT-virksomheden Minuba.