Fokus på grøn mad til DM i Skills 2024

Grøn mad er overskriften, når kokkene laver mad til deltagere, fag, supportere og til sær-events under DM i Skills.

Der er grøn og klimavenlig mad på menuen, når kokkene fra Simply Cooking leverer mad til DM i Skills.

– I Simply Cooking sætter vi en ære i at levere ordentlig og sund mad med gode lokale råvarer. Og i 2024 er ordentlig mad lig med klimavenlig, grøn mad med masser af gode, årstidsbestemte grøntsager – og at undgå madspild, siger Martin Haugaard, der er er kreativ direktør og ejer af firmaet ”Simply Cooking”.

Men grøn mad betyder ikke, at der kun kommer grøntsager på frokostbuffeten under DM i Skills i Roskilde.

– Nej, der vil være kød til dem, der værdsætter det. Men ambitionen om at servere grøn og klimavenlig mad betyder fx, at vi fravælger oksekød, da det er en klimasynder. I stedet serverer vi andre lækre kødvarianter og masser af velsmagende retter med blandt andet mange bælgfrugter, svampe og lokale grøntsager og frugt, siger Martin Haugaard.

Forhåndsbestilling af mad er nøglen til at undgå madspild.

– Ved kæmpearrangementer, som DM i Skills, gør vi ekstra meget ud af undgå madspild. Derfor er   forhåndsbestillingerne så vigtige. De gør nemlig, at vi kan købe råvarer ind i de rette mængder, producere måltider i de rette antal og dermed stort set undgå madspild, siger Martin Haugaard og tilføjer -Vi glæder os til at servere mad for jer alle sammen til DM i Skills