Flotte resultater til flisemurer og maler ved WorldSkills 2022

Det blev til en Medallion of Excellence til den danske flisemurer og en flot placering til den danske maler ved WorldSkills Competition 2022 Speciel Edition i Bolzano, Italien.

Kenny Bech Bruun og Jasmin Vejlnø Halling

Efter fire dages hård og intens konkurrence kunne den tredobbelte danmarksmester for flisemurerne, Kenny Bech Bruun, hænge en velfortjent ”Medallion of Excellence” om halsen.

”Det er jeg glad for. Det var en virkelig hård konkurrence og nogle ekstremt dygtige modstandere. Så jeg er glad for at få en medalje med hjem, siger Kenny Bech Bruun, der er udlært fra Rybners Tekniske Skole i Esbjerg og arbejder for Jacobi Byg i Esbjerg.

Medallion of Excellence gives for den ekstraordinære gode præstation og ligger lige udenfor podiepladserne. Kenny Bech Bruun endte på en delt 5. plads ud af 13 deltagende lande.

I malerkonkurrencen stillede Jasmin Vejnø Halling op for Danmark som nykåret danmarksmester ved DM i Skills 2022 og fik en flot 8. plads ud af 13.

”Jeg er tilfreds. Det har været en super fed oplevelse at være med, og stemningen har været helt vild. Man er presset og stresset i fire dages konkurrence, og det er noget jeg kommer til at huske resten af mit liv”, siger Jasmin Vejnø Halling, der udlært hos Poul Pedersen & Søn i Haslev og har taget sin uddannelse hos EUC Sjælland.

Resultater fra WorldSkills 2022 Flisemurer og Maler:

Flisemurer

Guld: Alexander Gfellner, Østrig.

Sølv: Yannick Schlachter, Tyskland.

Bronze: Delt mellem Martin Domanegg, Italien og Seongmin Cho, Korea.

Maler

Guld: Christoph Pessl, Østrig.

Sølv: Nancy Maurille, Frankrig

Sølv: Wen-Te Fu, Kinesisk Taiwan.

Ingen Bronze.

 

Kenny og Jasmin ved afslutningsceremonien i Bolzano, Italien. 

Fakta om WorldSkills 2022 - special edition

WorldSkills 2022 er en ”special edition” med konkurrencer rundt om i hele verden heraf en på College 360 i Silkeborg. På verdensplan deltager over 1000 unge mennesker fra mere end 58 forskellige regioner og lande, og der konkurreres inden for 61 forskellige fag i 15 forskellige lande. Danmark stiller op med unge konkurrencedeltagere i 8 konkurrencer og dommere i 9 konkurrencer.