Fitness uddannelsen debuterer på DM i Skills som demofag

Som noget nyt er fitnessuddannelsen med på DM i Skills, og interessen for faget har været stor i år.

Ikke mange kender til fitnessuddannelsen, hvis du spørger Martina Engraf og Rikke Nielsen. Sammen med deres team er de for første gang til DM i Skills, hvor de har fået til opgave at fortælle om, hvad man kan forvente af uddannelsen og de muligheder for jobs, den giver. 

Fitnessuddannelsen er nyt demofag på dette års DM i Skills, og interessen har været stor. 

”Det har været fedt at være med i år, for mange ved slet ikke, at uddannelsen  eksisterer. Der har været flere interesserede forbi, som har spurgt mere ind til uddannelsen, end jeg egentligt havde regnet med. Den skal helt klart udbredes noget mere, da der er så meget fokus på sundhed for tiden,” siger Rikke Nielsen. 

Selvom fitnessuddannelsen er relativ ny, åbner den mange døre.   

”Du bliver kvalificeret til at fungere som personlig træner og fitnessinstruktør. Det vil sige, at du både kan træne individuelle klienter og hold. Derudover lærer vi en masse om fysiologi og anatomi samt forretningsforståelse. Der er også mulighed for at tage ekstra uddannelser inden for forskellige koncepter, eller videreuddanne sig efterfølgende, da uddannelsen er så bred, som den er,” forklarer Martina Engraf.