Festlig fejring af Skillslandshold og dommere

Skillslandsholdet og det danske dommerteam er netop fejret ved en festlig reception.

Der var bobler i glassene, hyldesttaler og flotte gaver til alle landsholdsdeltagere og dommere ved en fin reception i Industriens Hus i dag.

Alle konkurrencedeltagere og dommere blev hyldet og anerkendt for deres flotte præststationer ved WorldSkills SE 2023, og Søren Heisel, formand for SkillsDenmark, bød velkommen.

”Det er med ikke så lidt stolthed, jeg står her i dag. Kæmpe tillykke til alle landsholdsdeltagerne for jeres flotte præstationer ved WorldSkills SE 2023. Det er superflot gået. – Men det er ikke kun konkurrencedeltagerne, der har arbejdet hårdt og præsteret ved WorldSkills. Det har alle dommerne også – og faglærere og tovholdere fra de faglige udvalg, der alle har bidraget til at få det hele til at lykkes. Der er virkelig tale om en holdindsats. Tusind tak for det – alle sammen”, sagde Søren Heisel, før han gav ordet til hovedtalerne, tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, nu formand for Euroskills2025 og Torben Möger Pedersen, CEO i PensionDanmark, der er hovedpartner for Skillslandsholdet.

Poul Nyrup Rasmussen lykønskede og roste de unge landsholdsdeltagere for deres fantastiske indsats ved WorldSkills og sagde blandt andet:

”Nu er jeg så heldig at have hørt om, hvordan man som landsholdsdeltager træner til et WorldSkillsmesterskab; og jeg kan forstå, at I gerne ville have haft mulighed for at træne endnu mere før konkurrencerne. Det vil jeg gerne love, vi kommer til at arbejde for fremadrettet”, sagde Poul Nyrup Rasmussen.

PensionDanmark – hovedpartner for Skillslandsholdet
Torben Möger Pedersen, CEO i PensionDanmark, hyldede ikke alene landsholdsdeltagerne, han havde også en meget generøs sponsorgave med.

”I har alle bevist, I har et stort talent og et højt farligt niveau. Og i PensionDanmark er vi stolte af at kunne støtte jer og jeres flotte resultater, som rækker langt ud og inspirerer mange andre unge. Derfor har vi også besluttet at forhøje vores sponsorat i 2023”, sagde Torben Möger Pedersen i sin tale til landsholdet.

”Best of Nation-medalje”
Gry Astrup, der deltog som murer ved WorldSkills, modtog i dag en særlig hæder i form af WorldSkills-medaljen ”Best of Nation”. Gry modtog medaljen, da hun er den danske landsholdsdeltager, der opnåede det højeste pointtal under WorldSkills-konkurrencerne.

”Det er superfedt at modtage ”best of nation”-medaljen”. Det er jeg stolt af, og det føles som et stort skulderklap oven på min ellers lidt skuffende 6. plads i murerkonkurrencen ved WorldSkills, sagde en glad Gry Astrup, efter hun havde fået”best of nation”-medaljen om halsen.

SkillsDenmark var værter for dagens fejring af Skillslandsholdet og alle dommerne i dag, og DI var så venlige at lægge lokaler til.