F. Engel forlænger skills-sponsorat

ENGEL Workwear, en del af tekstilkoncernen F. ENGEL, fortsætter sit sponsorat med SkillsDenmark. Beslutningen vækker begejstring hos SkillsDenmark.

Frode Lange Sckerl, er en af de unge på Skillslandsholdet der nyder godt af F. Engels kvalitets arbejdstøj.

SkillsDenmark er stolte over, at tekstilvirksomheden F. Engel netop har meddelt, at de forlænger deres sponsorat. Konkret indebærer sponsoratet levering af arbejdstøj af høj kvalitet til alle deltagere ved DM i Skills samt tøj til hele Skills-landsholdet, når de deltager i internationale konkurrencer. Dette tøj leveres af både af ENGEL Workwear og SUNWILL, som er 2 ud af de 3 brands hos F. Engel, hvor Deerhunter er det 3 brand.

ENGEL Workwear og SUNWILL er igen stolte sponsorer af Skills og Skillslandsholdet.

– Vi støtter SkillsDanmark for at bakke op om de dygtige unge mennesker. Det betyder virkelig meget for os at give en hånd til erhvervsuddannelserne. Sammen med SkillsDanmark ønsker vi at være med til at give håndværks- og omsorgsfagene den opmærksomhed, de fortjener, siger John Engel CEO i F. Engel.

Mere end bare lækkert tøj 
For F. Engel handler sponsoratet til SkillsDenmark om langt mere end en kæmpe leverance af funktionelt og lækkert arbejdstøj. Engel ønsker også at bidrage til at tale erhvervsuddannelserne op.

– For os er det vigtigt, at vi gennem erhvervsuddannelserne fortæller både de unge mennesker og især deres forældre om de mange muligheder, der er derude. Det er vigtigt for os, at både nuværende og kommende generationer opdager de mange veje, de kan gå inden for disse spændende fagområder, så de forskellige håndværksfag også eksisterer i fremtiden. Vi glæder os til at være en del af det fantastiske arbejde, der bliver gjort! siger John Engel CEO i F. Engel.