EuroSkills2025 ansætter erfaren Event- og kommunikationschef

Nicki Quist (47) bliver Event- og kommunikationschef for EuroSkills2025 i Herning

Nicki Quist. Foto: Tommas Hviid. 

Nicki Quist kommer fra en stilling som kulturchef i MCH-koncernen i Herning, der blandt andet omfatter Jyske Bank Boxen og MCH Herning Kongrescenter. Den nye Event- og kommunikationschef har således mange års erfaring i koncert- og eventbranchen og har blandt andet stået i spidsen for VM i herrehåndbold i 2019 og VM i ishockey i 2018 i Jyske Bank Boxen.

Nicki Quist er desuden journalistuddannet og har en baggrund som journalist og nyhedsredaktør på TV2-regionen TV MIDTVEST i Holstebro. Han bliver derfor også ansvarlig for den overordnede kommunikation for EuroSkills2025.

”Jeg ser virkelig frem til de kommende tre år, hvor jeg sammen med nye kollegaer skal skabe et uforglemmeligt og historisk EuroSkills2025 i samarbejde med en lang række aktører og brancher samt ikke mindst Herning Kommune og MCH Messecenter Herning, som jeg i forvejen har et særligt kendskab til. EuroSkills2025-projektet har mange spændende perspektiver som eksempelvis, at flere unge skal få øjnene op for de mange muligheder, erhvervsuddannelserne giver. Og så glæder det mig som Herning-mand naturligvis også at blive en del af et projekt, som forventes at tiltrække op mod 100.000 tilskuere til Herning”, siger Nicki Quist.

”Med ansættelsen af Nicki får vi både en erfaren kommunikationschef og en person, der har et indgående kendskab til vores venue MCH Messecenter Herning og Herning generelt. Derudover er Nicki bare et godt menneske og passer perfekt ind på vores team. Jeg er derfor overbevist om at vi med Nicki ombord har et endnu stærkere hold og har taget endnu et step frem mod at kunne indfri vores mål om at lave et verdensklasse EuroSkills2025 i Herning”, siger Henrik Kjeldsen, der er direktør for EuroSkills2025.

EuroSkills2025 får hen imod 2025 et tre-cifret millionbudget og bliver en af de største begivenheder i Danmark i mange år, når 700 deltagere fra 39 lande kommer til Herning for at dyste i mere end 40 fag foran 100.000 tilskuere, som både vil fylde messehallerne i MCH Messecenter Herning samt Jyske Bank Boxen, hvor der skal foregå flere store shows i forbindelse med afviklingen af mesterskaberne.