DM i Skills vindere modtager DA's Uddannelsespris

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) uddeler uddannelsespriser til 4 talentfulde lærlinge. De unge talenter er alle DM i Skills vindere og modtager prisen som støtte til træning frem mod WorldSkills 2024 i Lyon og EuroSkills 2025 i Herning.

Fra venstre ses: Jannik Bay, Poul Nyrup Rasmussen, Emilie Rath, Jakob Østergaard Nielsen, JulieSuarez Jørgensen, Ida Bekker Poulsen og Martin Danielsen.

Der var festtaler, balloner og fin reception hos Dansk Arbejdsgiverforening i dag, da 4 unge DM i Skills vindere skulle fejres. De modtog alle Dansk Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfonds Uddannelsespris. De unge talenter modtager priserne som støtte til træning frem mod deltagelse i WorldSkills 2024 i Lyon og EuroSkills 2025 i Herning

Prismodtagerne er:
Receptionist, Ida Bekker Poulsen fra The Square Hotel – Arp-Hansen Hotel Group.
Ida har fået støtte til en inspirationstur til hotelskolen i Schweiz som led i sin forberedelse til WorldSkills 2024 og EuroSkills 2025.
“Jeg er helt vildt glad for prisen og skal bruge pengene på min træningstur til en prestigefyldt Hotel- og receptionistskole i Schweiz”, siger Ida Bekker Poulsen.

Klejnsmedlærling, Jakob Østergaard Nielsen fra Damgaard Metal A/S.
Jakob har fået støtte til træning og deltagelse i WorldSkills 2024.
“Jeg skal bruge pengene på udstyr – personligt sikkerhedsudstyr og svejseudstyr, blandt andet en helt speciel type svejsetråd, som jeg skal bruge under konkurrencen i Lyon, siger Jakob  Østergaard Nielsen.

Frisørelev, Julie Suarez Jørgensen fra Salon Helle.
Julie har fået støtte til træning og deltagelse i EuroSkills 2025.
“Min træning er ikke helt fastlagt endnu, men jeg kommer helt sikkert til at købe mange  “hoveder” (klippe-dukkehoveder red.) for nogle af pengene, siger Julie Suarez Jørgensen.

Industritekniker, Kasper Bergmann Mortensen fra Grundfos A/S.
Kasper har fået støtte til træning frem mod WorldSkills 2024 og EuroSkills 2025.
Kasper var lovligt  undskyldt og ikke til stede ved prisoverækkelsen, da han allerede var taget på træningslejr i udlandet. Han takkede for prisen via en fin videohilsen.

SkillsDenmark ønsker de 4 prismodtagere stort tillykke med den fine anerkendelse. 

DA's Uddannelsespris

DA’s Uddannelsespris uddeles af Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond til elever, lærlinge og færdigudlærte, der ønsker økonomisk støtte til at blive endnu dygtigere til deres fag for eksempel gennem videreuddannelse, udlandsophold eller andre former for kompetenceudvikling.

Elever og lærlinge, der vil deltage i håndværkskonkurrerencer som DM i Skills, EuroSkills eller WorldSkills kan også søge om prisen.