Bygma er ny hovedsponsor i SkillsDenmark

Bygma er en af årets nye hovedsponsorer, og SkillsDenmark er stolte over at byde Bygma velkommen.

Bygma har stort fokus på rekruttering og har selv 100 elever i visksomheden

Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet inden for salg og distribution af byggematerialer og beskæftiger omkring 2700 ansatte i hele Norden heraf 100 elever.

Lasse Weien Svendsen, der er marketingdirektør i Bygma, ser frem til det nye samarbejde med SkillsDenmark – særligt til muligheden for at være med til at fejre håndværksfagene og talenterne på erhvervsuddannelserne.

– Vi glæder os til, gennem vores nye sponsorat, at hylde talenterne på erhvervsuddannelserne og håndværksfagene generelt. Det er vigtigt at synliggøre vores dygtige elever og håndværkere, siger Lasse Weien Svendsen.

I Bygma har man stort fokus på rekruttering ikke kun til egen koncern, men også til erhvervsuddannelserne i bredere forstand. Den danske koncern ønsker at bidrage til at sprede budskabet om det gode alternativ, som erhvervsuddannelserne og handelsuddannelsen tilbyder unge mennesker

– Vi ønsker med vores nye samarbejde med SkillsDenmark at sende et signal om, at Bygma finder det vigtigt, at langt flere unge end i dag får øjnene op for værdien af at vælge en erhvervsuddannelse. Vi har stor fokus på rekruttering og har selv mange elever ansat – primært handelselever naturligvis, men også andre faggrupper. Det er et vigtigt indsatsområde for Bygma, siger Lasse Weien Svendsen.

Personligt ser Lasse Weien Svendsen også frem til at opleve DM i Skills i Roskilde.

– Jeg glæder mig til at opleve DM i Skills og se de mange dygtige unge mennesker yde deres absolut bedste. Jeg forventer at se stolthed i deres øjne. Det har de i hvert fald alt mulig grund til, siger Lasse Weien Svendsen.