Årets fagfluencer er "Heidis Bageverden"

19-årige Heidi Van Vliet er årets SoMe ambassadør for DM i Skills.

Bagerlærling og DM i Skills-deltager, Heidi Van Vliet, er kåret som årets SoMe ambassadør for DM i Skills. I begrundelsen for kåringen af Heidi lød det, at: ”hun er en god og aktiv repræsentant for sit fag og en dygtig formidler af sit træningsforløb op til og deltagelse i DM i Skills 2024.”

Med kåringen følger en flot præmie i form af en rejse for to personer til WorldSkills i Lyon til september 2024, hvor Heidi kan følge Skills Team Denmark, der skal konkurrere.

– Det har været vildt sjovt at være med på Instagram, og jeg glæder mig enormt meget til at se WorldSkills. Jeg har ikke helt besluttet, hvem jeg skal ta’ med derned, siger Heidi Van Vliet, der er bagerlærling i Outrup og går på Uddannelsescenter Holstebro.

Det var første gang unge DM i Skills deltagere kunne tilmelde sig som ”Årets SoMe Ambassadør for DM i Skills”. Målet var at motivere flest mulige konkurrencedeltagere til at vise deres fag, træning og DM deltagelse frem på forskellige SoMe-platforme. I alt 33 unge DM i Skills konkurrencedeltagere deltog.

Tjek heidis_bageverden på Instagram.