Airtox - ny sponsor for Skillslandsholdet

Når Skillslandsholdet skal dyste til EuroSkills i Gdansk, bliver det med sikkerhedssko fra danske Airtox på fødderne.

Fire deltagere på skillslandsholdet tester de nye sikkerhedssko sammen med Jens Søndergaard (midten), chefkonsulent i SkillsDenmark og ansvarlig for skillslandsholdet

Når det danske skillslandshold til september skal dyste til EuroSkills 2023 i Polen, bliver det med sikkerhedssko fra danske Airtox på fødderne.

Fodtøjs-kometen og SkillsDenmark har nemlig indgået en aftalte, der gør Airtox til officiel leverandør til det, vi ynder at kalde, Danmarks vigtigste landshold.

Med aftalen vil alle deltagere, dommere, eksperter og officials i den danske delegation på ca. 100 kvinder og mænd benytte det danske sikkerhedsfodtøj i konkurrencearenaen i Gdansk.

Samarbejdet med landsholdet går godt i tråd med Airtox’ stærke ønske om at støtte kommende professionelle under uddannelse og aktiviteter, der tilskynder kompetencer og sportsånd i deres fag. Det siger Henrik Wiingaard-Madsen, grundlægger og direktør, Airtox.

– Vores nye co-lab med SkillsDenmark går perfekt i tråd med dette, og giver os mulighed for at give noget tilbage til de professionelle, samtidig med, at vi støtter selve mesterskaberne og dets deltagere. Vi er dedikerede til konstant at støtte initiativer, der gør en forskel, tilføjer Airtox-direktøren.

Og det nye samarbejde glæder direktør i SkillsDenmark, Simon Neergaard-Holm.

– I SkillsDenmark er vi helt afhængige af, at organisationer og erhvervsliv bakker op om vores fælles mål om at få flere dygtige fagatleter. Derfor er vi stolte over og glade for at få Airtox med på holdet, der skal kæmpe for medaljer til Danmark. Vi arbejder hele tiden på at gøre det danske skillslandshold mere konkurrencedygtigt, og det er vi glade for, at Airtox nu vil hjælpe os med, siger Simon Neergaard-Holm.

Danmark kæmper med i 20 konkurrencefag ved dette års EuroSkills.

Foto: SkillsDenmark