67.000 besøgte DM i Skills

Det største DM i Skills, i den mindste by nogensinde, tiltrak ikke mindre end 67.000 gæster. Et rekord stort besøgstal, der glæder SkillsDenmark.

Der var stor koncentration under konkurrencen for karosseriteknikerne

Tusindvis af skoleelever, unge, børn, deres forældre og mange andre interesserede besøgte DM i Skills 2022 i Høng. Stemningen var i top, og alle besøgende fik spændende oplevelser og ny viden med hjem.

– Det er rigtig positivt, at så mange gæster fandt vej til DM i Skills. Det er det største besøgstal nogensinde, og  vi er særligt glade for, at rigtig, mange unge mennesker og grundskoleelever kom forbi og fik indtryk af, hvad man kan med en faglært uddannelse, siger Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark.

Der blev kåret 56 nye danmarksmestre inden for 49 konkurrencefag. Derudover deltog 20 demofag i DM i Skills 2022.

Udtaget til landsholdet
En af de nykårede danmarksmestre er Andreas Christensen fra Storvorde. Andreas er ikke alene Danmarks bedste karosseritekniker–lærling, han er nu også udtaget til Skills-landsholdet og skal deltage i WorldSkills i Shanghai til oktober.

– Det er megafedt at skulle med til WorldSkills. Det bliver en kæmpeoplevelse, men kræver også helt sikkert masser af træning hen over sommeren. Man kan jo godt forvente, konkurrencen bliver hård, siger Andreas Christensen.