LærepladsSkills

Besøg LærepladsSkills på stand H2 250-252 i Hal 2.

”Den gode læreplads – også til dig”

LærepladsSkills har fokus på at vise, at der er masser af gode lærepladser og lærepladsmuligheder på erhvervsuddannelserne.

Mød lærlinge som er i gang

Her kan du møde lærlinge fra erhvervsuddannelserne, som kan fortælle om, hvordan det er at være på læreplads og virksomhed som lærling, og om hvad de laver som lærlinge i deres virksomhed.

De kan også fortælle om deres vej til at finde læreplads og om hvilken indsats de selv har ydet, for at blive ansat som lærling.

Stil spørgsmål, få svar – og hjælp

På LærepladsSkills kan du både stille spørgsmål til lærlingene og til virksomhedskonsulenter fra Roskilde Tekniske Skole og ZBC, som kan fortælle om mulighederne for læreplads inden for netop det område, som du har spørgsmål til.

Virksomhedskonsulenterne kan også fortælle om erhvervsskolernes rolle frem mod at du får læreplads – og om hvordan skolerne allerede fra starten på Grundforløb 1 har fokus på at hjælpe dig til at blive afklaret og til at træne dig i at finde den rigtige læreplads til dig.

Mød en mester

Du kan også møde oplæringsansvarlige fra nogle af de mange gode læresteder i form af virksomheder, som kan fortælle om, hvad de lægger vægt på, når de skal finde lærlinge. De kan også fortælle om, hvad de gør for at sikre, at deres lærlinge trives, har det godt, og lærer det, som de skal, mens de er på lærepladsen.

Prøv selv

På LærepladsSkills kan du selv træne i at søge læreplads ved hjælp af VR-briller, som er et af de redskaber, som erhvervsskolerne bruger på grundforløbene for at klæde dig bedst muligt på til at søge lærepladser.

Der er masser af gode lærepladser – også til dig!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin