Rejseinfo

Her er Key dates listet:

  • Åbningsceremoni 22. aug.
  • Konkurrencedage 23. – 26. aug.
  • Afslutningsceremoni 27. aug.

Egencia Meetings & Event tilbyder igen i år rejsearrangementer for deltagerne, deltagernes familier, dommere og tilrejsende tilskuere til WorldSkills 2019.
Egencia har arrangeret alle vores danske WorldSkills delegationer siden 1999, så du er i kompetente hænder.

Som i de tidligere år tilbyder de færdigpakkede totalarrangementer med følgende indhold:

  • Pakkerejser, der inkluderer både flyrejse, hotel og dansk personale.
  • Forlængelse af rejsen til Moskva inkl. guide, ophold og transport.
  • Rådgivning, koordinering og samarbejde under hele forløbet.
  • Fakturering i danske kroner evt. til EAN nr. for offentlige institutioner.
  • Dansktalende personale/rejseleder på hele turen.

Flyrejser og hoteller er i meget høj kurs i år, da Kazan ikke har de bedste flyforbindelser. Egencia har forhåndsreserveret flypladser og hoteller i rigtig god tid, og kan derfor stadig tilbyde pladser.

På denne hjemmeside: https://egencia.qondor.com/worldskillsdenmark , kan I skrive jer op til de forskellige rejsearrangementer som Egencia tilbyder, UDEN at I dermed binder jer økonomisk! Det er muligt, at forhåndstilmelde flere deltagere på samme tilmelding, så er I flere som ønsker at rejse, kan I forhåndstilmelde alle på en gang. Når vinderne af DM er fundet, kan de derfor hurtigt tilbyde jer de ture, som er mest populære.

Venligst observer disse deadlines:

1: Uddannelsesinstitutioner og ejerorganisationer bedes skrive sig op inden d. 20. marts.

2: Familie, kæreste, træner og arbejdsgiver til konkurrencedeltageren bedes skrive sig op fra den 6 april og indtil d. 20. april.

Efter deadlines vil vi prøve at tilgodese alle, der har forhåndsreserveret sig på hjemmesiden, da vi kun har et begrænset antal billetter til rådighed. Egencia Meetings & Event vil i perioden fra 21. april til 6. maj kontakte jer omkring jeres endelige bestilling af rejsen.

I forhold til visumansøgningen er det vigtigt, at I sikrer jer, at udløbsdatoen på passene, som minimum skal være efter 1. maj 2020 og minimum have 2 blanke sider til stempler, er i orden.