Transport for skoler

Skoleklasser kan ankomme på følgende måder:

BUS – Hvis I kommer i bus, skal bussen sætte jer af på adressen Bag Bakkerne, hvor I vil blive mødt af en ungeguide fra en erhvervsskole. Bussen skal derefter køre et andet sted hen for at parkere, så I skal aftale tidspunkt for afhentning. Se kort herunder. Det er vigtigt at I giver, eller evt. på forhånd sender, kortet til jeres busselskab, da alle skal komme nordfra for at kunne dreje ind på Bag Bakkerne. I kan fortælle busselskabet, at der er gratis kaffe, te og vand inden døre på bussernes fjernparkering.

 

TOG – DSB kører togbusser sydfra, men nordfra skulle der være normale forbindelser. Fra stationen kan man gå til Arena Næstved, der er godt en kilometer med googlemaps. Der er også mulighed for at hoppe på en gratis shuttlebus fra Kvægtorvet, der ligger ca. 500 m fra stationen. Se kort herunder. Ved ankomst på denne måde, mødes man ikke af en ungeguide, men kan evt. selv hente en guide på Bag Bakkerne, eller blot kaste sig ud i at opleve DM i Skills ved hjælp af materialerne på IgotSkills.dk.

BYBUSSER –Der er endvidere mulighed for at komme til konkurrenceområdet med en bybus. Der er en bybus, som kører fra Næstved Station, der stopper i nærheden af DM i Skills. Den koster almindelig busbillet.

Bus 602 stopper på Nygårdsvej, hvorfra der er få minutters gang til konkurrenceområdet.

 

CYKEL – Der vil være cykelparkering på hjørnet af Bag Bakkerne og Rolighedsvej. Derfra kan man hente en ungeguide.