Transport for andre besøgende

Der er ingen parkeringsmuligheder ved Arena Næstved. Derfor er der indrettet en fjernparkering på Holsted Allé ved siden af Næstved Storcenter, se kort. Der vil være skilte ved alle større indfaldsveje, der viser til fjernparkeringen.

På fjernparkeringen vil der være toiletter og mulighed for tørvejr, mens man venter ganske kort tid på den næste gratis shuttlebus, der kører i fast rutefart på følgende tidspunkter:

 

Torsdag
Første bus fra Fjernparkering kører kl. 8.00.
Sidste bus fra Arena Næstved kører 19.30.

 

Fredag
Første bus fra Fjernparkeringen kører kl. 7.30.
Sidste bus fra Arena Næstved kører 17.30.

 

Lørdag
Første bus fra Fjernparkeringen kører kl. 7.30.
Sidste bus fra Arena Næstved kører 17.30.

 

Busturen tager omkring 10-15 minutter, og der er et stoppested centralt i byen, så der også vil være mulighed for at stå på eller af der, hvis man vil udforske Næstved citycenter. Se kort herunder:

 

TOG – DSB kører togbusser sydfra, men nordfra skulle der være normale forbindelser. Fra stationen kan man gå til Arena Næstved, Ved Stadion 11, der er godt en kilometer med googlemaps. Der er også mulighed for at hoppe på en gratis shuttlebus fra Kvægtorvet, der ligger ca. 500 m fra stationen. Se kort ovenfor.

Der er endvidere mulighed for at komme til konkurrenceområdet med en bybus. Der er en bybus, som kører fra Næstved Station, der stopper i nærheden af DM i Skills. Den koster almindelig busbillet.

Bus 602 stopper på Nygårdsvej, hvorfra der er få minutters gang til konkurrenceområdet.